Wat kun je met bioresonantie behandelen?

 • allergieën(hooikoorts, koemelk)
 • darmklachten (obstipatie,diarree)
 • hoofdpijnklachten/migraine
 • buikklachten
 • huidaandoeningen (eczeem, schimmels)
 • problemen met de weerstand
 • (chronische) vermoeidheid
 • ontgifting van het lichaam
 • ondersteuning bij/na kanker
 • behandeling wratten
 • stoppen met roken

Inleiding

Het spreekwoordelijke vat loopt bij veel mensen over. Dit tekent zich af in de vorm van lichamelijke aandoeningen variërend van 'je niet lekker voelen' tot chronische vermoeidheid en ernstige lichamelijke ziekten. Interessant is, dat bij patiënten met hetzelfde ziektebeeld, bijvoorbeeld migraine, meestal volkomen verschillende oorzaken vastgesteld worden. Helaas is het met de gebruikelijke reguliere methoden vaak niet mogelijk achter deze verschillende en individuele oorzaken te komen.
Belastende substanties verstoren de onderlinge communicatie van de cellen en kunnen deze zelfs verhinderen.
Wanneer afvalstoffen de doorbloeding van de organen belemmeren, kunnen er klachten ontstaan. De ziektesymptomen openbaren zich vaak daar, waar door erfelijkheid al een zwakke plek aanwezig is.

Belastingen kunnen individueel en nauwkeurig vastgesteld worden

Met de Bicom kan getest worden welke afvalstoffen er in het lichaam zitten. Er kan zelfs getest worden op welke organen deze afvalstoffen zitten. Door het lichaam te ontgiften met zowel de Bicom als met natuurlijke supplementen, verdwijnen in veel gevallen de klachten.
Het gebruik van supplementen is altijd tijdelijk. Zodra de klachten weg zijn of verminderd zijn, stopt het supplement gebruik. De behandeling is pijnloos, wat de therapie erg geschikt maakt voor kinderen.

De BICOM® bioresonantietherapie

Tijdens de therapie worden storende frequentiepatronen (van bijvoorbeeld allergieën) door de Bicom omgezet tot therapiefrequenties, die vervolgens via elektroden op de patiënt worden overgebracht.

Ook worden er frequenties van gezonde organen naar het lichaam gestuurd. Hierdoor worden afvalstoffen vrijgemaakt en worden deze uitgescheiden door de uitscheidingsorganen, met als gevolg dat de lichaamseigen regulatie wordt hersteld. Het aantal behandelingen is afhankelijk van diverse factoren zoals de aard van de klacht (chronisch of acuut), leeftijd, medicijngebruik, etc.

Ondersteuning

De behandeling wordt indien nodig ondersteunt met voedingssupplementen. Er kan bijvoorbeeld een supplement worden ingezet ter ontgifting of een supplement voor het opbouwen van een goede darmflora. Verder wordt er soms gekeken of er tekorten zijn aan bepaalde vitamines.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de VBAG en de RBCZ, waardoor de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars, als u aanvullend verzekerd bent.