Laat hieronder een reactie achter:

 

Reacties van klanten

Welnamis

4 juni 2024

Mijn dochter Isa was na 5 consulten een ‘ander kind’. Ze zat echt zoveel beter in haar vel. Ook vond ze de behandelingen op de bank erg fijn, de warmte en de mooie muziek.

Moeder van Isa

Buikpijn

1 november 2022

Al mijn hele leven buikpijn en slechte ontlasting… Op mijn 49e kom ik bij jou en al heel snel geen buikpijn meer! Dank je wel Katja!

Els

Stoppen met roken

12 maart 2022

Tja mijn man, jouw buurman was eigenlijk je proefkonijn voordat de praktijk open ging. Van een flinke roker, naar nu al 14/15 jaar rookvrij.

Ook al was hij echt sceptisch, en had hij er weinig vertrouwen in. Nog steeds dankbaar dat hij toen zei je doet je best maar Katja.

Te Brinke

Eczeem dochtertje

20 november 2021

Mijn dochtertje had zo’n erge eczeem, dat haar haren niet meer goed groeiden. Haar hele lichaam zat onder de eczeem. Na een paar consulten was het allemaal weg. Zo bijzonder! Heel erg bedankt!

Anoniem

Schimmels

9 maart 2020

Zo blij dat je op mijn pad bent gekomen. Na een heftige periode met veel last van schimmels, nu eindelijk geen last meer. Liefs

Ellen

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de VBAG en de RBCZ, waardoor de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars, als u aanvullend verzekerd bent.