Laat hieronder een reactie achter:

 

Reacties van klanten

Bioresonantie

23 april 2019

Door 4 behandelingen voel mij eindelijk stukken beter

Aarati

Bioresonantie, Verschillende supplementen

28 november 2016

Onze jongste dochter al 6 jaar buikkrampen. . Hele harde ontlasting. . Vreselijk. Na bij katja geweest te zijn in april 2014 is lactose intolerantie geconstateerd. Na een pro biotica kuur en lactase tabletten hebben wij een geheel andere dochter zonder klachten. Werkelijk fantastisch. Ik raad het iedereen aan die ook maar op wat voor manier klachten heeft.

Rena Berger

Bioresonantie

18 oktober 2016

Na meer dan dertig jaar vechten tegen hoofdpijn/migraine en bezoeken aan tal van doktoren en alternatieve genezers, kwam ik in juni 2016 bij Katja terecht. Ik moet zeggen dat ik zeer sceptisch was! Na twee behandelingen voelde ik verlichting. Dit zette door en na vijf behandelingen ben ik migraine vrij! Ik weet niet wat me overkomt, maar het is echt zo! Ik heb geen hoofdpijn meer, veel meer energie, ben vrolijker, helderder enz. Kortom ik heb een ander leven! Ik ben Katja enorm dankbaar en kan iedereen bioresonantie aanraden!

B. Smit

Bioresonantie, behandeling van waterwratten

19 september 2016

Onze dochter van 2 had sinds enkele maanden erge last van waterwratten. Ze had ze overal, vooral op haar buik, benen en armen. En het werden er steeds meer. Ik was al met haar bij de dokter geweest maar die kon niets voor haar betekenen. De enige oplossing die hij voor haar had was een doorverwijzing naar de dermatoloog. Die zou de wratjes dan 1 voor 1 weg halen zoals ze dat met waterwratten doen, wanneer ze niet vanzelf verdwijnen. Want eigenlijk is het een virus dat zelf moet genezen. Maar bij onze dochter gingen ze niet vanzelf weg. En ze had er zo ontzettend veel, de dokter vertelde mij dat hij nog nooit een kind had gezien dat zoveel wratjes had als zij.

Een doorverwijzing naar de dermatoloog zag ik niet zitten. Daarom heb ik contact opgenomen met Katja, om te vragen of zij ons kon helpen met bioresonantie. Nou, en dat kon ze zeker. Al na 1 behandeling was er duidelijk resultaat te zien. Er kwamen geen nieuwe wratjes meer bij en een aantal gingen al weg. En na vier behandelingen waren zelfs alle wratjes weg!

Wat was ik daar blij mee, en we zijn nog steeds blij met dit resultaat!

Echt ongelofelijk wat er allemaal kan met bioresonantie! Wij zijn vaker bij Katja geweest, ook voor onze andere dochter. Zij heeft waarschijnlijk een vorm van astma. Van de dokter kreeg ze daarvoor steeds een ander pufje omdat dit steeds maar tijdelijk werkte. Ze heeft ook veel antibioticum gehad. En nu, na enkele behandelingen bij Katja, is ze inmiddels bijna een jaar van haar klachten af. En heeft ze zelfs geen pufjes of andere medicijnen meer nodig. Dat is ontzettend fijn!

Esther

Bioresonantie

29 oktober 2014

Sinds mijn 18e heb ik veel last van migraine gehad. Soms wel 4x in de week. Via de bioresonantie werd geconstateerd dat ik een intolerantie heb voor melk en zuivel maar ook voor aardappelen. Door de bicom en met voedingssupplementen is het nu een heel stuk beter geworden. Bij vragen kun je haar altijd mailen of appen en vaak (lees meestal) krijg je direct antwoord.

Dank je wel Katja voor alles.

Grtz

José

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de VBAG en de RBCZ, waardoor de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars, als u aanvullend verzekerd bent.