Laat hieronder een reactie achter:

 

Reacties van klanten

Behandeling tegen hoofdpijn en te hoog cholesterol

26 november 2013

Wil je nog bedanken. Had al heel lang erg veel last van hoofdpijn. Door de behandeling met bioresonantie en supplementen ben ik er helemaal van af. Suuuuper

Anoniem

Buikklachten/misselijk/gal overgeven

14 oktober 2013

Samen met onze dochter Kim zijn wij geregeld bij jou op consult geweest, omdat wij vaak misselijk waren, gal moesten overgeven en meer buikklachten hadden. Het bleek dat we allebei lactose intolerantie hebben. Nu we dat weten en ons eet- en drinkpatroon daarop aanpassen, kunnen we ons prima redden. Bedankt ook namens Kim!

Het voordeel bij jouw praktijk is dat je zo snel aan de beurt bent. Dat is fijn als je klachten hebt. Vaak ben je al bij de huisarts e.d. geweest, maar kom je niet verder. Bedankt voor alle consulten die niet alleen nuttig waren, maar ook gezellig!

Groetjes

Kim & Sandra

Eczeem

2 oktober 2013

Ik had al jaren lang eczeem en het werd alleen maar erger. Soms plakten mijn sokken vast aan mijn voeten. Mijn handen waren zo kapot, dat ik niet meer wist wat ik ermee aan moest. Tot ik hoorde van de bioresonantie. Het gaat nu heel erg goed!!

Groetjes

Marieke

Hooikoorts en darmklachten

2 oktober 2013

Van januari tot september was ik altijd veel ziek thuis van de hooikoorts. Ook had ik vanaf de baby tijd al veel last van mijn darmen. Hierdoor was ik ook altijd veel moe. Via een vriendin hoorde ik van deze therapie. Ik ben grotendeels gestopt met de koemelk producten. Sindsdien heb ik geen buikpijn meer. Door de combinatie van behandelingen met de Bicom en gebruik van supplementen ben ik van mijn klachten af. Ik heb nu ook veel meer energie. Ik kan bioresonantie echt iedereen aanraden!

Lieve groetjes

Anouk

Vermoeidheid

1 oktober 2013

Ik was al jaren heel erg vermoeid, ik kon iedere dag wel een middagdutje doen. Maar sinds de behandelingen heb ik echt veel meer energie! Bedankt!!

Groetjes

Anita

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de VBAG en de RBCZ, waardoor de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars, als u aanvullend verzekerd bent.