Wat kun je met voetreflexmassage behandelen?

  • Stress
  • Vermoeidheid
  • Emotionele klachten
  • Slaapproblemen

Iemand hoeft niet ziek te zijn om baat te hebben bij voetreflex massage. Voor veel mensen betekent de behandeling een opkikker. Voor anderen is het een preventief middel om niet uit balans te raken. Bovendien kan het een moment van totale ontspanning zijn.

Komt iemand voor ontspanning, dan kan één behandeling voldoende zijn.
Zijn er echter klachten aanwezig, dan is het aantal behandelingen onder andere afhankelijk van de aard en de duur van de klachten. Daarnaast spelen ook de totale lichamelijke gesteldheid (het herstelvermogen van het lichaam) en de huidige levenswijze een rol.

In mijn praktijk combineer ik de voetreflexbehandeling vaak met bioresonantie. Met de bioresonantie kunnen we testen wat de oorzaak van de klachten is. Daarna kan de Bicom deze afvalstoffen afvoeren, terwijl er een voetreflexmassage gegeven wordt.

Wat is een voetreflexmassage?

Een voetreflexmassage, ook voetreflexologie genoemd, helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken.
Deze vorm van drukpuntmassage zorgt voor een algeheel welbevinden van het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding. Dit heeft als gevolg dat afvalstoffen beter naar uitscheidingsorganen kunnen worden vervoerd. Tevens worden de hormoon- en zenuwfuncties kwalitatief gezien beter.

Bij voetreflexmassage wordt niet alleen dat gedeelte van de voeten behandeld waar zich de klacht of de pijn bevindt, maar beide voeten helemaal en op die manier de 'mens als geheel'.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de VBAG en de RBCZ, waardoor de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars, als u aanvullend verzekerd bent.