Katja Berger

Mijn naam is Katja Berger. Ik ben in 1978 geboren in Winterswijk. Ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in een opgeknapte boerderij in het centrum van Winterswijk, waar we de stal hebben ‘omgetoverd’ tot praktijk.

Doordat mijn kinderen allebei veel klachten hadden, kwam ik in aanraking met bioresonantie. De behandeling bij mijn kinderen sloeg heel goed aan, waardoor mijn interesse was gewekt. Ik was destijds al zoekende naar een opleiding in de alternatieve geneeswijzen, dus de beslissing om hier iets mee te doen, was snel gemaakt. Ik besloot een opleiding te volgen tot natuurgeneeskundig therapeut. In april 2008 opende ik de praktijk.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik vele patiënten naar tevredenheid kunnen helpen! Door middel van cursus en opleiding verbreed ik nog ieder jaar mijn kennis op het gebied van bioresonantie. Verder geef ik ook voetreflexmassages en deze rond ik af met een energetische behandeling.


Ik ben aangesloten bij de VBAG en de RBCZ, waardoor de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars, als u aanvullend verzekerd bent.

Video LifestyleXperience op RTL4