Katja Berger

Doordat mijn kinderen allebei veel klachten hadden, kwam ik in aanraking met bioresonantie. De behandeling bij mijn kinderen sloeg heel goed aan, waardoor mijn interesse was gewekt. Ik was destijds al zoekende naar een opleiding in de alternatieve geneeswijzen, dus de beslissing om hier iets mee te doen, was snel gemaakt. Ik besloot een opleiding te volgen tot natuurgeneeskundig therapeut. In april 2008 opende ik de praktijk.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik vele patiënten naar tevredenheid kunnen helpen! Door middel van opleiding en bijscholing verbreed ik nog ieder jaar mijn kennis.
In 2022 heb ik de 3-jarige HBO opleiding tot energetisch massage therapeut afgrond.

In 2023 ben ik gestart met een nieuwe therapie, vibro-akoestische massage therapie.
Na 15 jaar bioresonantie-therapie vond ik het leuk om er iets nieuws bij te doen. Met bioresonantie behandel ik voornamelijk lichamelijke klachten en met de vibro-akoestische massage therapie behandel ik voornamelijk mentale of stress-gerelateerde klachten.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de VBAG en de RBCZ, waardoor de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door de ziektekostenverzekeraars, als u aanvullend verzekerd bent.